Хотел "При Попа"

Хотелски комплекс „При Попа“ разполага с леглова база от 92 легла и ресторант за хранене,сауна, джакузи ,фитнес зала,игрална зала и паркинг.Разположен е в централната част на гр. Свищов на 900 метра от академията, в тиха и спокойна улица.Предлаганите стаи са три категории.

1.Икономични стаи единична, двойна, тройна(LCD TV с 200 канала климатик, отопление, сешоар, безплатни тоалетни принадлежности, тоалетна, баня, хавлиени кърпи, интернет - жичен и безжичен)

2. Стандартни стаи единична, двойна, тройна(LCD TV с 200 канала климатик, отопление, сешоар, безплатни тоалетни принадлежности, тоалетна, баня, хавлиени кърпи, интернет - жичен и безжичен)

3.Студия единични, двойни, тройни (балкон. LSD TV с 200 канала Климатик, отопление, сешоар, безплатни тоалетни принадлежности, тоалетна, баня, хавлиени кърпи интернет - жичен и безжичен, кухненски кът , микровълнова с грил, хладилник)

Съчетали сме тези категории в един комплекс с цел да се удовлетворят нуждите на един малък град като нашия.

Хотелът ни е предпочитан от студенти задочно обучение, служители на фирми в командировка, дори и за месец, както и туристи на града за кратък престой.

Отстъпките ни за различните престои, започват от 10% до 60%.

Цените варират от 8 лв до 25лв. на човек) с включена закуска блок маса.

За гостите на хотела безплатно ползване на рум сервиз, паркинга, фитнес зала, билярд, тенис на маса, интернет зала, принтери ,екипи за тенис на корт, гладачни маси, кухненски прибори и много други.

Предлагаме и услуги на разумна цена. ) с включена закуска блок маса -3,00лв. на човек.Обиколка на острови (20км.) с бързоходна лодка 5лв. на човек, вертикален солариум -0,40лв. / мин., Taxi с фиксирана цена 1,50 за целия град, Rent a car, велосипеди-4лв на ден, масаж -1 ч/15лв.Проверете в реално време за свободни стаи и пълна информация в нашия сайт www.pripopa.com. Нашата цел е да предложим, уют и всички удобства на такава цена, която да няма конкурентна. 

 
 
 

 

За контакти с Хотел "При Попа"
Адрес:Свищов, ул. "Генерал Тишев" 4
Телефон:0879 250 840, 0631/ 4 16 50
Имейл:
страница:www.pripopa.com
Svishtov-info.net Ви Съветва: Да споменете Svishtov-info.net като място от което сте разбрали за обекта, за да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация. Благодарим ви!