"Асенов" ЕООД

Брикети
 
Донбаски въглища
Дърва за огрев
Еко брикети
Смески "Росица Павликени"

 

Безплатен транспорт в рамките на града.
 
АСЕНОВ ЕООД 
 
 
 
 "ПЕЛЕТИ" ОТ ШИРОКОЛИСТНА ДЪРВЕСИНА КЛАС "Б"

Доставка на едро и на дребно. В насипно състояние биг бег по 500 кг. И пакетирани в чували по 15 кг. На пале 1050 кг./ 70 бр.

 

 

 Осигуряваме навременна доставка на договорените количества. Разполагаме с лицензиран транспорт от два до двадесет и пет тона. Необходимата техника за товаро-разтоварна дейност, кантар до 60 тона добър и отзивчив персонал. Чувалираме въглищата според желанията на клиента. Изпълняваме поръчки както за страната така и за чужбина.


Уважаваме свойте клиенти, вярваме и им показваме, че те са най-важни за нас. Качеството на работата ни се измерва с броя на клиентите потърсили ни отново.

Имаме изградени дългогодишни партньорски взаймоотношения с редица частни топлива. Хотели, училища, търговски предприятия и производители, които когато имат нужда от нашите продукти знаят, че ще предложим най-доброто качество, най-добрата цена и коректно и точно изпълнение на договорената сделка. Това е задължително условие за Нас!

 

За контакти с "Асенов" ЕООД
Адрес:Свищов, ул. "Отец Паисий" 8А,/ бившата леярна Терзиев/ офис: ул. "Петър Парчевич" / срещу Горско стопанство /
Телефон:0631/ 6 45 35, 0898 678 414
Имейл:
страница:www.asenov.bg
Svishtov-info.net Ви Съветва: Да споменете Svishtov-info.net като място от което сте разбрали за обекта, за да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация. Благодарим ви!