"Асенов" ЕООД

"Асенов" ЕООД предлага голямо разнообразие от строителни материали:

 - тухли, цимент, бяла вар и варов разтвор;
 - чамови греди, коприори, летви за покриви;
 - талпи, талпи за мебели, челни и кофражни дъски;
 - ламперия, дюшаме, лайсни, триъгълни первази;
 
 
 АСЕНОВ ЕООД
 
 Асенов” ЕООД е търговска фирма – търговия и доставка на Брикети и Донбаски въглища, Дърва за огрев, Фуражи, Строителни материали и Транспорт.

Задължително условие за Нас е да предлагаме качествени продукти и услуги.  Спазваме уговорените срокове, предлагаме конкурентна цена и качество на обслужване.
 
 

 
 Осигуряваме навременна доставка на договорените количества. Разполагаме с лицензиран транспорт от два до двадесет и пет тона. Необходимата техника за товаро-разтоварна дейност, кантар до 60 тона добър и отзивчив персонал. Чувалираме въглищата според желанията на клиента. Изпълняваме поръчки както за страната така и за чужбина.

Уважаваме свойте клиенти, вярваме и им показваме, че те са най-важни за нас. Качеството на работата ни се измерва с броя на клиентите потърсили ни отново.

Имаме изградени дългогодишни партньорски взаймоотношения с редица частни топлива. Хотели, училища, търговски предприятия и производители, които когато имат нужда от нашите продукти знаят, че ще предложим най-доброто качество, най-добрата цена и коректно и точно изпълнение на договорената сделка. Това е задължително условие за Нас!
 
За контакти с "Асенов" ЕООД
Адрес:Свищов, ул."Отец Паисий" 8А
Телефон:0631 / 6 45 35, 0898 678 414
Имейл:
страница:www.asenov.bg
Svishtov-info.net Ви Съветва: Да споменете Svishtov-info.net като място от което сте разбрали за обекта, за да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация. Благодарим ви!