Асенов ЕООД

 АСЕНОВ ЕООД 

 
Транспортни услуги със самосвал до 2 т. , до 3 т. , до 6 т., до 25 т.
Открит товар до 25 т.
Услуги с мотокар и фадрома,
Преместване на мебели.
Изхвърляне на битови и строителни отпадъци.
 
 
 
 
 „Асенов” ЕООД е търговска фирма – търговия и доставка на Брикети и Донбаски въглища, Дърва за огрев, Фуражи, Строителни материали и Транспорт.

Задължително условие за Нас е да предлагаме качествени продукти и услуги. Спазваме уговорените срокове, предлагаме конкурентна цена и качество на обслужване.

Осигуряваме навременна доставка на договорените количества. Разполагаме с лицензиран транспорт от два до двадесет и пет тона. Необходимата техника за товаро-разтоварна дейност, кантар до 60 тона добър и отзивчив персонал. Чувалираме въглищата според желанията на клиента. Изпълняваме поръчки както за страната така и за чужбина.

Уважаваме свойте клиенти, вярваме и им показваме, че те са най-важни за нас.  Качеството на работата ни се измерва с броя на клиентите потърсили ни отново.

Имаме изградени дългогодишни партньорски взаймоотношения с редица частни топлива. Хотели, училища, търговски предприятия и производители, които когато имат нужда от нашите продукти знаят, че ще предложим най-доброто качество, най-добрата цена и коректно и точно изпълнение на договорената сделка. Това е задължително условие за Нас!
За контакти с Асенов ЕООД
Адрес:Свищов, ул."Отец Паисий" 8А
Телефон:0631/6 45 35, 0898 678 414
Имейл:
страница:asenov.bg
Svishtov-info.net Ви Съветва: Да споменете Svishtov-info.net като място от което сте разбрали за обекта, за да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация. Благодарим ви!