Вълна от "убийства" залива Свищов

Добавено: Сряда, 08 Май 2013г

 Всъщност не търсим сензация и не става въпрос за отнемане на човешки живот, а за избиване на ... комари.


За никого не е тайна, че крайдунавските градове са рай за комарите. Особено Свищов направо се е прочул с тях. Заради свежата и разнообразна студентска кръв ли, заради наследниците на граф Дракула, или ..., не се знае, но в Свищов комари няма само през зимата. 


Те са досадни, жужащи и кръвожадни, не се крият, а са навсякъде, нощем се промъкват в домовете на свищовлии, отвиват ги, пият от кръвта им, предизвиквайки неприятни сърбежи и подуване на епидермиса.


Хиляди комари умират на ден, избити от човешка ръка. И докато чакаме масовото им изтребление, което се надяваме да е скоро , благодарение на общината, ето какви мерки можем да вземем.


1. Сложете си комарници. 


2. Носете светли дрехи, когато сте на открито и стойте повече на слънце, отколкото на сянка. / въпреки, че това пък крие други рискове/


3. Използвайте лосион или стик против комари.


4. В градината или на двора сложете лампи против комари, спирали против комари и също така - намажете се и с лосиона против комари от точка 3.


5. Ултразвукови уреди против комари. Може дори да инсталирате специален софтуер на телефона си. Някой казват, че действа, други отричат... ако случите на глухи комари сте обречени на провал.


6. Механична защита против комари. Затворете всички врати и прозорци и даже ги заключете 2 пъти. Избийте всички комари. Бъдете безмилостни. Огледайте се, ослушайте се - не трябва да остава нито един, защото и сам той е напълно способен да ви скъса нервите.


Успех!!!


 

Коментари

Още статии