Summer in SvishtOFF

Добавено: Събота, 02 Юни 2012г
На всички е ясно, че Свищов не е най-привлекателната дестинация през лятото. Учебната година в Академията приключва и очарователните дългокраки студентки заедно с веселите, шумни и забавни компании от студенти, си заминават по родните места. 

И въпреки това, на някой хора, колкото и да са готини им се налага да поостанат тук. Все пак, не може всички дружно като дойде лятото и хоп на морето, та чак до happy end-a -  панаира през септември.Та специално за тези, които ще прекарат лятото тук сме подбрали няколко оферти:


 

   Калето: Колкото и голяма атракция да е Калето, да отидеш и да си свериш часовника по

слънчавия часовник по време на лятното слънцестоене в Свищов, не е нещо уникално. Все пак

можете да направите едно тигелче до там, няколко набирания на лостовете, лекичка разходка по "закрития" вече мост, действително може да ви подейства освежаващо, особено като се има придвид, че едва ли ще има други ентусиасти.

  Паметниците: Те са си там - непоклатими и величествени край брега на голямата река. Е, вярно,че са малко далечко и едно кросче до там може да ви донесе освен мускулна треска и бонус  лек слънчев удар, щото по цялата алея сенчицата до там е кът. Но пък след това спокойно можете да си направите един приятен пикник под сенките на някое прекрасно дърво.  Само не забравяйте след това да си изхвърлите отпадъците, че кога пак ще изчистим България за един ден не се знае.

  Античен град Нове: И тази година продължаваме да очакваме чудото, което ще се случи, за да може от обикновени разкопки Античният град Нове да се превърне в изключителна и неповторима туристическа атракция. 

  Руския плаж: Че река Дунав мъкне помиите от цяла Европа, то това си е факт. Ама като ти писне да се потиш вкъщи, може да отидеш на Руския плаж и да се освежиш потапяйки морно тяло  в реката, чийто химичен състав едва ли е много по-различен от водата, която тече от чешмата ти.ВНИМАНИЕ -  Плажът е неохраняем. Това е предупреждение за всички, които умеят да плуват . Без малко да забравите боклука, добре , че се сетихте навреме.

 Вардимските острови: Е тва вече си заслужава! Стягайте палатките за уикенда, звъннете на чичо Гошо да reserve лодката и айде на Свищовското море.Вземете си и пушки за комарите, че са големи като врабчета. Иначе гарантирано, ако сте уцелили  компанията ще си изкарате страхотно! 

PS. Не забравяйте да се разберете с  чичо Гошо кога да ви вземе, че ... не ни се мисли :)

  Recommend: Организирайте си все пак почивка и в някое друго населено място. Най-добре е 

на морето или пък на планина. Вие всъщност и сами си го знаете. 

 

Коментари

Още статии