Нощното бижу на Свищов, ПИАНО БАР CORSET, отново отваря врати

Добавено: Неделя, 15 Септември 2019г

  След кратка лятна почивка, любимото място на свищовлии, нощното бижу на града - Corset Piano Live Bar,  отново отваря врати, за да внесе динамика и ритъм в нощния живот на Свищов. 


Денят е ПЕТЪК, 20 СЕПТЕМВРИ, часът 22.00, а мястото ви е добре познато!!!Няма да ви убеждаваме, че ПИАНО БАР Corset е еин от най-яките нощни клубове в Свищов, където купонът продължава до ранни зори, защото сме сигурни, че  редовно се забавлявате там. Само ще ви напомним три изключително основателни причини, които правят посещението ви всеки път различно и незабравимо:Безспорно причина №1 е МУЗИКА на ЖИВО  с DJ и БЕНД!!! Качествен саунд, абсолютни професионалисти, специални тематични вечери!!! Гарантирано забавление, Гарантирани танци, Гарантирано парти на най-високо ниво.  А и спокойно може да си припявате с Бенда или да поръчате любимото си парче.ОБСТАНОВКАТА! Уникален интериор с много стил и усет в детайлите! Усещане, че наистина сте в заведение от класа! 


 


 Напитки, Храна и Обслужване! Знаем, че когато се забавлявате държите изключително на качествените напитки и изисканите мезета, поднесени с усмивка и финес! Това е още една от причините ПИАНО БАР CORSET да бъде предпочитано място за нощни партита в Свищов.


 


ФИРМЕНИ ПАРТИТА! ПИАНО БАР CORSET  е идеалното място за финала на всяко едно фирмено парти! Поводът е от Вас, с гаранция за едно незабравимо парти от PIANO БАР CORSET!


 


Сигурни сме ,че вече нямате търпение. ДЕНЯТ Е ПЕТЪК, 20 СЕПТЕМВРИ, часът е 22.00, а телефонът за предварителни резаервации: 0892 01 77 66 И както знаете, местата са ограничени! Направете Вашата резервация още сега!

Коментари

Още статии