ПИАНО БАР CORSET се завръща в нощния живот на Свищов

Добавено: Сряда, 07 Ноември 2018г

 Превърнал се в любимото място на свищовлии, нощното бижу на града - Corset Piano Live Bar отново отваря врати, за да внесе динамика и ритъм в нощния живот на Свищов.


Денят е ПЕТЪК, 16 НОЕМВРИ, часът 22.00, а мястото ви е добре познато!!!  


Няма да ви убеждаваме, че ПИАНО БАР Corset е най-якото място в Свищов, където купонът продължава до ранни зори, защото сме сигурни, че  ви е добре известно и лично не веднъж сте се убедили в това. Само ще споменем три изключително основателни причини, които го затвърдиха като такова.  


Безспорно причина №1 е МУЗИКА на ЖИВО  с DJ и БЕНД!!! Качествен саунд, абсолютни професионалисти, специални тематични вечери!!! Гарантирано забавление, Гарантирани танци, Гарантирано парти на най-високо ниво.  


 ОБСТАНОВКАТА! Уникален интериор с много стил и усет в детайлите! Усещане, че наистина сте в заведение от класа! 


  


Напитки, Храна и Обслужване! Знаем, че когато се забавлявате държите изключително на качествените напитки и изисканите мезета, поднесени с усмивка и финес! Това е още една от причините ПИАНО БАР CORSET да бъде предпочитано място за нощни партита в Свищов.И само да припомним, че наближават Коледни и Новогодишни празници, а ПИАНО БАР CORSET  е идеалното място за финала на всяко едно фирмено парти!


 


Сигурни сме ,че вече нямате търпение. ДЕНЯТ Е ПЕТЪК, 16 НОЕМВРИ, часът е 22.00, а телефонът за предварителни резаервации: 0892 01 77 66


 

Коментари

Още статии