Отслабване без диети и упражнения, вече е възможно и то в Свищов

Добавено: Петък, 19 Януари 2018г

 Писнало ви е от диети и досадни упражнения, които не дават никакъв резултат? Имате няколко излишни килограма и искате да се отървете от тях? Е, вече е възможно и то в Свищов!!!


Lussy fashion studio разполага с професионален козметичен апарат за коригиране формите на тялото и незабавно отслабване! 


 


Апаратът за кавитация използва нискочестотни ултразвукови вълни / 40 KHZ/ за разрушаване на мазнините в организма, което води до общо отслабване и до коригиране на формите на тялото. Днес милиони хора избират този метод, който за първи път е проектиран в Европа, а съвременните изследвания го посочват като най – надеждният и безвреден метод за разрушаване на мастните депа. Някои учени сравняват процеса на кавитация с класическа липосукция и го наричат НЕИНВАЗИВНА УЛТРАЗВУКОВА ЛИПОСУКЦИЯ.  Макар и да не се използва оперативна интервенция, инжекция, упойка           или дългосрочна рехабилитация , ефектът при повечето хора е видим още след първата процедура. Обиколките намаляват от 2 до 4 см. Не оставя следи по кожата под формата на синини или тъканни повреди и гарантира резултати в продължение на години, защото унищожените мастни клетки не се възстановяват.


За повече подробности: 0899 176 453


 


 

Коментари

Още статии