Сребърно бижу за Коледа от най-добрата бижутерия в Свищов

Добавено: Вторник, 12 Декември 2017г

Чудите се какъв подарък да изберете за предстоящите празници? Ето една интересна идея от нас и от най-новия магазин за сребърни бижута в Свищов.


Сребърните накити никога не са излизали от мода. Те винаги са желан и ефектен подарък - скъп за получателя, и ако трябва да сме честни, ненатоварващ бюджета на подаряващия го. Сребърното бижу остава, не се разтяга като пухкавия пуловер, не събира прах като безинтересна книга , не се чупи от само себе си като неизползваем ел. уред, произведен в Китай.И тук на помощ идва най-новата сребърна бижутерия  в Свищов - effectsilver, която  се намира на ул. Цар Освободител  24. 

 

effectsilver  предлага  ръчно изработени пръстени, обеци, гривни, медальони, колиета и сребърни комплекти. Искате да изненадате половинката си и да й кажете „Обичам те“ ?  Подарете й  сребърно бижу от effectsilver за празниците. 

А, ако не знаете какво точно искат жените, или мъжете,  вземете Ваучер за подарък  от магазина и оставете избора на тях.

Нека загубят половин час в кокетния нов магазин на effectsilver, защото изборът наистина е много, много богат. Е,  със сигурност няма да излязат с големи пълни чанти от там, но с невероятно ново малко  сребърно бижу на 100%. 

 

 

Магазин effectsilver ви пожелава Весели и незабравими празници!!!

 

 

Коментари

Още статии