Нов ПИАНО БАР се появява в нощния живот на Свищов

Добавено: Вторник, 28 Ноември 2017г

Corset Piano Live Bar е най-новото нощно заведение в Свищов, което дава сериозна заявка да се превърне в любимия клуб на свищовлии и гости на града. Той се намира  на мястото на бившия Club NIGHT LIFE  , или ако трябва да върнем  лентата още по-назад – бившата дискотека Фараон.
Ако не сте посещавали Club NIGHT LIFE, значи дори и не подозирате, че мястото е изцяло реновирано с много стил и усет в детайлите, както  и огромна  щипка екстравагантност.


Всяка седмица в  ПИАНО БАР Corset  ще гостува гост изпълнител, което ни дава пълното право да го определим като новата градска трибуна за качествен саунд в Свищов.
И на края, но не напоследно място, имайки предвид задаващите се Коледни и Новогодишни празници - ПИАНО БАР Corset  е идеалното място за завършване на всяко едно фирмено парти.


Заредете се с много настроение, сложете си новите дрехи, очаквайте неочакваното, гмурнете се в нощния живот на Свищов и се подгответе за двудневно парти!!! ПИАНО БАР Corset Ви очаква не само в петък, но и в събота - за един прекрасен завършек на седмицата и начало на новия, последен  месец от годината.Коментари

Още статии