АТИНА – най-новият магазин в Свищов!!! Вижте какви стоки ще се предлагат в магазина....

Добавено: Сряда, 15 Март 2017г

АТИНА  е най-новият магазин в Свищов, чието официално откриване ще бъде в събота от 9.00 часа. Той се намира до пл."Хан Бъчва", ул."Цар Освободител"69.Това е страницата на магазина във Фейсбук М-Н За Дрехи Втора Употреба "Атина"  и ето какво ще предлага той:
Маркови дрехи втора употреба. Заради суетата на нашето време всички ние държим да изглеждаме добре, а марката винаги си казва своята дума. За съжаление не всеки може да си позволи да пазарува маркови дрехи. Тогава идва ред на магазините за дрехи Втора употреба. В магазин АТИНА ще намерите изобилие от дрехи на любимите си марки и то на абсолютно достъпни цени.Работно облекло.  Особено заетите в сферата на строителството и автомонтьорите  знаят колко е важно това, а и не само те. Още един гащеризон, панталон или удобно яке, в което да се чувстваш удобно и да работиш с удоволствие никога не е излишно ;)  В магазин АТИНА ще откриете също и облекло за вашето любимо хоби -  лов и риболов.  Медицински колани. Ето това вече е нещо НОВО! В магазин АТИНА ще намерите изключително разнообразие от различни наколенки, корсети с укрепващи елементи, ортези, спортни наколенки и др. с немско качество, които могат да ви избавят от болката и да направят живота ви не просто лесен, а песен.


Ето и още една  добра новина: Всеки клиент, закупил стока в деня на отваряне,ще получи талон с  30% намаление за покупка в рамките на следващите две седмици.


Очакваме ви в събота – 18 март на ул. "Цар Освободител" 69, до пл. Хан Бъчва от 9 до 19 часа , за да се обзаведете с нова маркова дрешка, работен панталон или медицински колан, без който ще се чудите как сте живели до сега.


 


Коментари

Още статии