Новата входна врата – лицето на вашия дом

Добавено: Петък, 03 Февруари 2017г

Има някои предимства, които са очевидни, когато си мислим за нова врата в дома ни. 


1. Естетически красиво е ! Ако сегашната ви врата е изкривена, одрана или повредена по някакъв друг начин, то една нова входна врата ще направи дома ви да изглежда много по-привлекателен. 

2. Вашата сигурност е важна ! Ако старата ви врата има конструкция, която е започнала да се износва, е лесно да се види, че една нова входна врата ще допринесе за много по-голяма сигурност. 

3. Да запазим топлината и да спестим!  Доста  често коридорът е най-студеното помещение, защото от старата врата духа и влиза непрекъснато студен въздух, дори и да е затворена. Една нова входна врата ще ви спести от сметките за ток...

4. Шумоизолация! Ако ви е писнало да чувате сновенето на асансьора или как съседите се карат, то е  ясно,  че се нуждаете от нова входна врата.

5. САМО СЕГА до края на месец февруари може да спестите 60 лв. и да се сдобиете с нова уникална блиндирана  входна врата. Заповядайте в някой от офисите на фирма Славов Инвест – гр. Свищов -  пл. Хан Бъчва или ул. Трети март / срещу аптека Галеника/  и ще откриете изключително разнообразие от цветове и модели. Тел. за контакт: 0887 21 92 93

И не забравяйте, че новата входна врата не служи само за допълнителна защита и по-голяма сигурност, а и за по-добра визия, по-голяма изолация и повече удобство. Тя  е лицето на Вашия  дом.

 

 


 

Коментари

Още статии