Нов шоурум за входни, интериорни врати, Алуминиева и PVC дограма в Свищов

Добавено: Понеделник, 12 Декември 2016г

 В неделя официално бе открит най-новия шоурум за входни и интериорни врати, Алуминиева и PVC дограма, щори и комарници в Свищов. Той се намира на ул. Цар Освободител, точно до Колежа. 

В шоурума е изложена експозиция от най-актуалните модели входни и интериорни врати, което максимално да улесни всеки един клиент в избора му.
Това е вторият обект на свищовската фирма "Инекс-МА" ООД в града / първият се намира на ул. Петър Ангелов - срещу Болницата /. Фирмата е директен вносител на вътрешни и външни, блиндирани и МДФ врати. Предлага изключително богато разнообразие от модели и цветове. Може да закупите на дребно или да се възползвате от отсъпка при закупуване на по-голямо количество.  

Другата дейност на "Инекс - МА" е проектиране, доставка и монтаж на Алуминиева и PVC дограма, щори и противонасекомни мрежи. 

 


Освежете интериорът на дома си с нови врати!  Сложете край на досадното скърцане, пропуск на топлинна енергия и допускане на външни шумове. Сигурни сме, че вие и жилището ви заслужавате едно по-модерно и функционално обзавеждане. Доверете се на "Инекс МА"- ВРАТИ ЗА ВАС!

Телефон за контакт: 0896 391 005

 

 

 

Коментари

Още статии