Коледен ФОТОКОНКУРС с награди

Добавено: Петък, 02 Декември 2016г


Скъпи приятели, настъпват едни от най-очакваните и приказни дни в годината, а именно Коледните и Новогодишни празници. Ето защо ние, от Свищов Инфо, искаме да Ви заредим с коледено настроение и Ви предизвикваме да участвате в нашия Коледен ФОТОКОНКУРС  с много награди и изненади. 


Ето каква е идеята:

Изберете  Ваша най-любима коледна снимка, знаем, че имате много,  и ни я изпратете на  e-mail: [email protected] или на страницата ни във Facebook  - Svishtov Info като лично съобщение, представете се  и напишете нещо за нея, а ние ще я качим в специалния Коледен албум за конкурса на фейсбук страницата ни. 

Правилата за участие в конкурса са следните:

* За да участвате в конкурса, трябва да сте  харесали страницата ни.

* Желателно е писането на кирилица.

* Имате право да участвате с една единствена снимка!

* Задължително оставете коментар към снимката, кой или кои са нея или къде е направена, Вие си знаете :)

Как става гласуването (харесването)?

1. За да гласувате за дадена снимка първо трябва да харесате страницата ни.

2. След това може да харесвате, споделяте и коментирате всяка снимка от албума в конкурса. / Естествено без обиди, нецензурни думи и т. н. /

На 27 декември ще обявим първите 3 снимки, събрали най- много емоции, които ще получат специални подаръци, предоставени от нашите партньори.
Сигурни сме, че всички снимки ще заслужават да заемат призовите  места, защото всичко, което се случва по Коледа е вълшебно и неповторимо, изпълнено с много с много любов и вдъхновение. Така, че  победители ще бъдат всички участници в нашия конкурс,  които ще ни заразят с коледен дух и настроение.

 

Очакваме с нетърпение Вашите снимки...  

 

Организаторите си запазват правото да променят условията в конкурса.

 

Коментари

Още статии