ПЪРВО ОБРЕДНО СТУДИО при Стефан Андреев – там, където се срещат професионализма, нуждите и креативността

Добавено: Четвъртък, 24 Ноември 2016г

 Не един или двама претендират, че са първи. Ние обаче се срещнахме с едни, които наистина са първи по рода си в град Свищов. На центъра, съвсем близо до площада намираме офиса на Първо обредно студио при Стефан Андреев. Привлича ни разнообразието от услуги, които предлагат. На вратата ни посреща усмихнатият екип, който е готов да посрещне нуждите ни.В крак с динамичния свят свищовлии винаги и се оглеждат за качество – именно това събужда креативността на младия предприемач Добромир Андреев.Тук, в родния си град, той решава да инвестира във фирма, която да е по-различна от всички останали.


Причината студиото да бъде кръстено при Стефан Андреев, който е баща на собственика, е проява на благодарност. Със своя над тридесет години професионален опит в сферата на радостните и тъжни обреди г-н Стефан Андреев по един или друг начин е възпитал Добромир в любов към българщината, тачейки християнските традиции и ценности, зачитайки всеки един български празник, показвайки специална грижа към всеки.Първо обредно студио предлага услуги в четири направления: тъжни обреди, радостни обреди, “Администрирай с нас” и клуб „БГ обичай”.Екипът може да предложи на своите клиенти най-доброто качество на този тип услуги. Именно опита и безбройните клиенти, останали доволни от дългогодишните грижи на Стефан Андреев, накарали Добромир да заложи на този бизнес. Те предлагат не само всички траурни стоки и услуги, но и всички следпогребални дейности, необходими за комфорта на близките и почитта към починалия. Екипът на Първо обредно студио посреща наскърбените, знаейки най-добре от всички как да уважи и посрещне техните нужди. Обредното студио е единственото, което предлага безплатна консултация с психолог, за да се справят в трудния момент.


Радостните обреди са друга част от живота на гражданите, която студиото смята за значима и предлага своето съдействие в тяхното осъществяване. Тук откриваме помощ в организирането на юбилеи, другарски срещи, тиймбилдинги, конференции и др., но техният специалитет са сватбите. Решили да оставят добър спомен от събитията, те предлагат услугите си в цялостното проектиране по индивидуалния поглед на клиентите си. За екипа на обредното студио комбинацията от вашите идеи и техния професионален поглед са водещи в организирането на един запомнящ се ивент.


При срещата си с тях намираме нещо много интересно. Първо обредно студио иска да помогне не само в специалните поводи, но и в ежедневните нужди на хората. Тук се запознаваме с услугата им „Администрирай с нас”. Те разполагат с експерт в общественото осигуряване, който предлага помощта си в подготовката и проверката на изрядността на документите за пенсия, подаване на заявление за пенсия, изчисляване на трудов стаж и още много услуги и съвети необходими в сблъсъка с държавната администрация. Казват, че клиентите им ги търсят за всякакви видове административни въпроси – от попълване на данъчна декларация до проверка на здравен статус.


Забелязваме трибагреника, вплетен в надпис „БГ обичай”, който стои в специален кът на офиса. След всичко, за което говорихме, разбираме, че тук искат да развият креативността и да съхранят българските обичаи. Клуб „БГ обичай” организира различни дейности, които запознават малки и големи с традициите ни. На стената виждаме пано със снимки от изминали събития като: боядисване на яйца, хамкване, изработка на мартеници, както и от конкурс за детско съчинение, с което са събудили интереса на ученици от града по темата за българските обичаи - отворили врати преди по-малко от година, а вече с толкова много посетители и интересни сбирки зад гърба си. Напомнят ни, че годината не е свършила и все още има какво да покажат на свищовлии, а с нови сили през 2017 са в очакване на нови срещи. Преди това обаче през декември всички желаещи могат да посетят курс за изработка на брюкселска дантела. Това изкусно занимание ще бъде представено скоро, а записване на курса може да направи всеки в офиса на Първо обредно студио при Стефан Андреев.


            Срещата ни беше кратка, а успяхме да научим толкова много, а ако искате сами да видите какви вълшебства правят, можете да следите страницата им във фейсбук www.facebook.com/obredno.studio.svishtov , където са описани всички стари и предстоящи събития. Тръгваме си насърчени, че можем да видим в града си симбиозата между нуждите, чувствата, дарбите и човешкото. Толкова много събрано в толкова малко.


 

Коментари

Още статии