Волейболна среща в Свищов - със специалното участие на Евгени Иванов - Пушката

Добавено: Вторник, 22 Ноември 2016г

На 26.11.2016 г (събота) от 11 часа в зала Септември, гр. Свищов  ще се проведе волейболна среща с гост участник ЕВГЕНИ ИВАНОВ –ПУШКАТА. Събитието, организирано от Община Свищов и Сдружение „Зелена шапка Свищов“ под мотото „Да бъдем добрият пример за нашите деца“  има за цел да покаже на децата от различна възраст значимостта и ползите  от  спорта и грижите за добро  здраве. Участие във волейболната среща ще вземат деца от волейболения отбор при СУ „Д. Благоев“, любители на волейбола хора, доказали се в своята професия и активно спортуващи. Срещата ще бъде и със специалното участие на волейболния национал Евгени Иванов - Пушката, наричан така заради силния си сервис.


В програмата на събитието се предвижда и лечебно - изправителна гимнастика HEAL FIT GYMNASTICS - проведена от екип специалисти. Презентацията и ролевите игри, в които ще вземат участие  желаещи деца ще има за цел да запознае родители и деца за превантивните мерки и начините за преодоляване на гръбначните изкривявания.


Очакват Ви много спортен дух и добро настроение. Заповядайте да го споделим заедно.


ВХОД СВОБОДЕН.


А всеки, който желае да бъде ВИП гост на събитието и да присъства на специалния коктейл с волейболния национал,  може да закупи своя специален ВИП билет. За информация тел: 0876 558210

Коментари

Още статии