8 декември в уникална местност край Свищов

Добавено: Четвъртък, 10 Ноември 2016г

  


 Искате един незабравим 8 декември, или пък имате друг повод да празнувате, но все още се колебаете и не сте избрали къде. Предлагаме ви едно уникално място край Свищов!!! Офертата не е за изпускане!!!


 
Комплекс "Манастирски чифлик" е разположен в хълмиста местност на 3 км от центъра на Свищов в посока Велико Търново преди с. Царевец на 150 м. от Свищовския манастир "Покров Богородичен". Местността е  известна както с много красива природа, чист въздух и манастира, така и с лековитата вода от извора, който е срещу манастирските порти. Тя е минерална и е ценена от населението като лечебна, известна и използвана още от римляните от древния римски град Нове.  


Комплекс "Манастирски чифлик" се състои от шест къщи, басейн и лятно барбекю с камина и пещ, които гостите на комплекса ползват безплатно. Общият капацитет е 60 легла. Всяка къща има голяма трапезария и спални оборудвани с LED телевизори с цифрова телевизия .
Къща Любов–капацитет 14 човека, цена за наем на къщата 500 лв. на вечер.

Къща Вяра-капацитет 8 човека, цена за наем на къщата 300 лв. на вечер.

Къща Надежда-капацитет 6 човека, цена за наем на къщата 180 лв. на вечер.

Къща Елена-капацитет 7 човека, цена за наем на къщата 210 лв. на вечер.

Къща Мартина-капацитет 10 човека, цена за наем на къщата 300 лв. на вечер.

Къща Кристияна-капацитет 10 човека, цена за наем на къщата 300 лв. на вечер.


Направете своите резарвации сега!!! Това е идеалното място да се откъснете от градското ежедневието и да отпразнувате подобаващо Студентския празник или по всякакъв друг повод.
Телефон за резервации: 0898 61 72 74 / 0885 147 229


Това е Вашето място!Комплекс Манастирски Чифлик разполага с всичко необходимо, за да оправдае очакванията Ви, както за големи, така и за малки компании!


За повече информация посетете сайта  - http://manastirskichiflik.com/bg

Коментари

Още статии