На лов за вещици и тикви или как да се маскирате до неузнаваемост на Хелоуин

Добавено: Сряда, 28 Октомври 2015г

В нощтта на Вси светии улиците на Свищов се изпълват с вещици, чудовища, зомбита, духове и медицински сестри. Да се маскираш до неузнаваемост е изкуство, което някой умеят дори е без повод, но приготовленията за Хелоуин наистина изискват различен подход. Костюми, грим, настроение и перфектната компания  – това е най-важното за този весел празник. И...и нека не забравяме и мястото на купона, което никак, ама никак не е за подценяване. Най – добрите свищовски нощни заведения изключително старателно се подготвят за тези партита – специална украса, много изненади, награди и настроение, всичко в името на зомбитата. Вижте техните предложения и сами изберете кога и къде да бъдете на лов за вещици  или да се маскирате до неузнаваемост.Петък - 30.10.2015 точно в 00:30 часа в CLUB JUKEBOX  сънищата ще оживеят, кошмарите ще се превърнат в реалност, а черните кралици ще са готови да оплетат всеки мъж или жена в мрежите си. Доста подло !!! Очаква ви едно по-различно „ ФЕШЪН-ХОРЪР“ парти с много емоции и настроение.А най-сполучливо преобразените ще бъдат специално поощрени!!!  Как ли ???

За резервации: 0895 560 773 или на място.
 

 

 

 

 

 VIP club също ще отбележат подобаващо празника на Вси светии! Призрачна украса и  Halloween парти с много награди  и гарантиран купон до зори . Не забравяйте да вземете повечко хора със себе си – ей така , за по-сигурно, или пък може би защото ще има специална награда за най-голяма компания.  Ще има и БЕЗПЛАТНИ ШОТОВЕ!!! Дори не смеем да си помислим какво ли ще забъркат барманите!!! Началото е в  23:00 часа. А датата 30.10.15 (петък).

ЕЛАТЕ И СЕ ЗАБАВЛЯВАЙТЕ!

Звъннете още сега : 0878 936 570

  

 

В Addicted Fashion Club очаквайте НЕОЧАКВАНОТО. В едно от най-екстравагантните нощни заведения в Свищов купонът ще бъде наистина СТРАШЕН!!! И не казвайте на никого, че за най- страшен костюм  ще има БУТИЛКА ВОДКА, за най -  атрактивен костюм - КАСА БИРА, а най- секси костюмът  ще получи награда -  SWAROVSKI кристал.

Само в събота  на 31.10. Addicted Fashion Club. Не го пропускайте за нищо на света!! И за по-сигурно – резервирайте още сега: 087 827 7838

 

Коментари

Още статии