Уникални шеги, които трябва да пробваш на 1 април!

Добавено: Вторник, 31 Март 2015г

 Направи си качествена шега с твоите приятели, колеги и близки на 1 април. Нужно е само да подготвиш някои и други неща предварително. Уникални снимки събра за теб колекция от най-добрите изпробвани първо априлски шеги. Победата ще е твоя този път и ще успееш да изиграеш твоите приятели! Всичко това е в рамките на шегата и с много ... любов!


1. Зашити чорапи – класика 

 


 Ставаш рано сутрин или предварително подготвяш любимите чорапи на твоята жертва. Взимай по един от чифт и го заший в средата. После само гледай реакцията му... Ако не умееш да шиеш или ти е жал можеш да спретнеш и друг номер – напълни чорапите с желе.


 


2. Възходът на пластмасовите чаши 


Необходими са ти неопределен брой чаши. Изненадай твоето семейство като наредиш целият коридор в чаши, бая време ще им отнеме да ги съберат...


 


3.  Цветната вода 


 Вземи оцветяващо хапче или боя, която ползваш за да оцветиш яйцата си за Великден. Отвий разделителя и постави там тази боя. Ефектът ще трае доста дълго, ако искаш да е по-драматично вместо синьо, можеш да заложиш на червеният цвят.


 


4. Класическа шега 


Вземи сапун и го покрий с безцветен лак. Този, който ползва сапуна ще се чуди защо не се разпенва...


 


5.  Хладилникът те наблюдава 


Сложи очички на храната в хладилника, повярвай ми, първия път когато някой го отвори ще бъде доста изненадан. Такива очички са достаразпространени... Ако не можеш да измислиш и нещо друго. Бъди креативен!


 


6.  Една чаша сок 


Покани приятелите ти на по сок. Приготви няколко чаши с желе и забоди една сламка. След като гостите ти опитат да отпият ще се учудят защо не се получава...


 


7. Сервирай яйца на очи 


Каква е уловката тук? Вместо белтък – кисело мляко, вместо жълтък – половин консервирана кайсия.


 


8. Украса за хладилник 2 опит! 


Това определено не е за хора със слаби сърца, но шегата си я бива. Отпечатваш снимка, пълниш буркана с вода и я слагаш вътре... изглежда като реално, нали?


 


9. Класиката, без която не може!

 


Без тази шега 1 април няма да е същият. Може ли кола с лед? Ама разбира се, че може. Това са ледени блокчета, а вътре ментови бонбони.


 
10 Дезодорант, ама не съвсем!


 


Бъди внимателен. Спретни тази шега само на хора, които биха я оценили. Махни съдържанието на този рол он и сложи на негово място количество масло.


 


 Източник: Уникални снимки

Коментари

Още статии