Анкета с малки деца, които обсъждат брака

Добавено: Петък, 30 Януари 2015г

Из интернет пространството обикаля анкета с деца на по 8-10 годинки, които обсъждат брака. Тъй като отговорите са страхотни, решихме да ги споделим!


- Как човек решава за кого да се ожени?

Трябва да намериш някой, който харесва същите неща като теб. Например, ако ти харесваш спорт, тя трябва да харесва това, че ти харесваш спорт и трябва да ти носи чипс и сос. /Алън на 10 години/

Никой не решава за кого ще се ожени, докато не порасне. Бог решава предварително и по-късно сам трябва да откриеш за кого си предназначен. /Кристен на 10 години/- На колко години трябва да се оженим?

23 години е най-добрата възраст, защото дотогава познаваш другия човек от цяла вечност. /Камил на 10 години/- Как разбираме, че двама души са женени?

Трябва да познаем по това дали викат по едно и също дете. /Дерек на 8 години/- По какво си приличат майка ти и баща ти?


И двамата не искат повече деца. /Лори на 8 години/- Какво правят хората по време на среща?

Срещите са за забавление и хората трябва да ги използват, за да се опознаят. Дори момчетата имат какво да кажат, ако ги слушате достатъчно дълго. /Линет на 8 години/

На първа среща си казват само лъжи, за да им стане достатъчно интересно и да си направят втора среща. /Мартин на 10 години/- Какво ще направите, ако сте на среща, но тя е неуспешна?


Ще избягам вкъщи и ще се направя на умрял. На следващия ден ще се обадя на всички вестници, за да се убедя, че всички са писали за мен в колонката за умрелите. /Крейг на 9 години/- Кога е позволено да целунем някого?

Когато е богат. /Пам на 7 години/

Законът казва, че трябва да си на 18 години, така че аз не бих рискувал. /Кърт на 7 години/

Правилото е такова: Ако целунеш някого, трябва да се ожениш за него и да имате деца. Така е правилно. /Хауърд на 8 години/- Кое е по-добре - да си сам или да си женен?


Не знам кое е по-добре, но ще ви кажа едно. Никога няма да правя секс с жена си. Не искам да се уморявам. /Теодор на 8 години/

За момичетата е по-добре да са сами, но не и за момчетата. На момчетата им е нужно някой да чисти след тях. /Анита на 9 години/- Какъв щеше да е светът, ако хората не се женеха?


Много деца щяха да се чудят кои са родителите им, нали така? /Келвин на 8 години/

Какво трябва да правим, за да поддържаме брака си?

Казвайте на жена си, че е красива, дори и тя да прилича на камион. /Рики на 10 годиниИзточник: 
Когато бях малък...

Коментари

Още статии