Съвършеният сексуален партньор според зодията

Добавено: Сряда, 14 Май 2014г

Съществува връзка между зодиакалните знаци и преживяванията в леглото. Вижте с представителите на кои зодии си гарантирате идеален секс:


Овен


Oвните са едни от най-страстните партньори. Във връзките си често доминират. Постигат чудесен баланс в отношенията си Близнаци, Водолей и Везни. Най-подходящите сексуални партньорите обаче са Лъвовете и Стрелците.


Телец


Представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби са идеалните секс партньори за Телеца. Озовете ли се обаче в леглото със Скорпион, Лъв или друг Телец е почти сигурно, че ще бъдете разочаровани.


Близнаци


Обожават да експериментират в секса, а ако имат късмета да попаднат на Лъв, Водолей или Везни, си гарантират незабравимо изживяване. Близнаците могат да правят страхотен секс и с представители на своята зодия, но не може и дума да става за нещо повече. Неподходящи сексуални партньори са Стрелците и Девите.


Рак


Раците са изключително раздаващите се партньори и биха направили всичко по силите си, за да задоволят човека до себе си. Ако попаднат на Овен, Скорпион, Лъв, Дева или Телец е почти сигурно, че преживяването ще бъде уникално. Неподходящи сексуални партньори за Раците са Козирозите и Везните.


Лъв


Идеалният секс за Лъва няма как да бъде мираж, ако попадне на Овен, Близнаци, Везни или Стрелец. Истинска катастрофа под завивките би изживял с представител на зодия Козирог.


Дева


По отношение на секса, Девите си пасват изключително много с представители на своя зодиакален знак. Не са за подценяване и преживяванията със Скорпионите. Сред неподходящите партньори се нареждат представителите на Везни, Рак и Водолей.


Везни


Везните са изключително емоционални същества и идеално биха си паснали с Овен, Лъв, Близнаци и Стрелец. На противоположния полюс е сексът с Рак, Телец и Козирог.


Скорпион


Рак, Дева, Козирог и Риби – това са зодиакалните знаци, които биха пратили Скорпиона на седмото небе. В списъка с неподходящи партньори се вписват Стрелците и Везните.


Стрелец


Стрелците обичат да експериментират в секса. Изключително удоволствие под завивките биха изпитали с Овен, Лъв, Скорпион и Водолей. Ако си легнете с Дева, Козирог и Риби рискувате да бъдете разочаровани.


Козирог


Козирозите са традиционалисти по отношение на секса. Пасват си сексуално с Телец, Дева и Риби. Неподходящи са представителите на зодиите Овен и Близнаци.


Водолей


Партньорите, които биха провокирали Водолея да даде всичко от себе си, са представителите на Овен и Близнаци. Най-неподходяща е Девата.


Риби


Бурни и незабравими емоции под завивките Рибите биха изпитали с Рак, Козирог, Скорпион и Лъв. Да избягват Овен, Дева и Стрелец.


 


Източник: vchas.net

Коментари

Още статии