Свищов / Обяви / Услуги

Търговско и Корпоративно Право  -  Юридическо Съдействие за Прехвърляне на Фирми и Търговски Дружества - ООД, ЕООД, АД, ЕАД със Задължения !

Търговско и Корпоративно Право - Юридическо Съдействие за Прехвърляне на Фирми и Търговски Дружества - ООД, ЕООД, АД, ЕАД със Задължения !

ПРЕДЛАГАМЕ Специализирани Правни Услуги за Прехвърляне на Фирми със Задължения + ОСВОБОЖДАВАМЕ от Длъжност и СОЛИДАРНАТА Отговорност !Осъществяваме пълна промяна по обстоятелствата на проблемната фирма :

ОСИГУРЯВАМЕ нов Собственик и Управител , ново Седалище , Адресна регистрация и ...

Ремонт на покриви, хидроизолации, PVC мембрани, безшевни улуци в цялата страна.

Ремонт на покриви, хидроизолации, PVC мембрани, безшевни улуци в цялата страна.

Строителна фирма Рус–Булстрой ЕООД извършва:

- Строителство, ремонт и хидроизолация на всички видове покриви – PVC и битумни мембрани, керемиди, дървени конструкции, капандури, битумни керемиди.

- Строително тенекеджийство, безшевни улуци, водосточни тръби, ламаринени профили и окомплектовки.

- ...

Частни уроци

Частни уроци

Давам частни уроци на ученици от четвърти до осми клас общообразователна подготовка , без чужд език. Подготовка за матури четвърти-седми клас.Цена 10 лв. на учебен час.

Експертно ревю на букмейкъра Winbet в PrognoziBG

Експертно ревю на букмейкъра Winbet в PrognoziBG

Искате да залагате на спортове като колоездене, плажен футбол и снукър, но в платформата която използвате нямате тази възможност? Ако търсите решение на този проблем, можете да го намерите като прочетете експертното ревю на букмейкъра Winbet в PrognoziBG - https://prognozibg.com/winbet/ . Там ще откриете ...

Ревю на букмейкъра 1xBet в Ubetrade

Ревю на букмейкъра 1xBet в Ubetrade

Вашето хоби е да залагате на футболни мачове и се интересувате от платформи предлагащи високи коефициенти? Полезна информация за една от тях ще намерите в ревюто на букмейкъра 1xBet в Ubetrade - https://ubetrade.com/1xbet/ . Той предлага голямо разнообразие от спортове, като сред тях са австралийски футбол, ...

Уроци по счетоводство

Уроци по счетоводство

Индивидуална подготовка на студенти за изпити по счетоводство.Решаване на задачи.Изготвяне на Баланс,ОПР,оборотна ведомост.Консултации.Решаване на курсови задачи по счетоводство.

Подробно ревю на букмейкъра Bet365 в Zalaganiq

Подробно ревю на букмейкъра Bet365 в Zalaganiq

Обичате да залагате на футболни мачове и опцията залози на живо ви е една от любимите, защото пробвате своите умения в реално време? Ако търсите място, където да получите високи коефициенти, то можете да прочетете подробно ревю на букмейкъра Bet365 в Zalaganiq - https://zalaganiq.com/bet365/ . Той излъчва ...

Ревю на букмейкъра Bet365 в iBetMagic

Ревю на букмейкъра Bet365 в iBetMagic

Имате някакъв опит със спортните залози на стационарните игрални пунктове, но искате да приложите уменията си и в интренет? Много добра възможност ви се предлага в ревюто на букмейкъра Bet365 в iBetMagic - https://ibetmagic.com/bet365/ . Той е един от лидерите в онлайн залозите заради високите си коефициенти, ...